Foto: Vechtdal Centraal

René Pillen neemt afscheid bij de Sint Bernardusschool

René Pillen neemt afscheid bij de Sint Bernardusschool in Ommen. Hij was ruim veertig jaar betrokken bij de school, waarvan het grootste gedeelte als directeur. Op vrijdag 26 juni organiseert de school een groot afscheidsfeest vanwege zijn naderende pensioen.

 

Voor vele generaties Ommenaren is René Pillen onlosmakelijk verbonden aan de Sint Bernardusschool. Hij begon ooit als leerkracht en was daarna vele jaren directeur. Altijd zette hij zich met hart en ziel in voor de school. Op 26 juni wil de school uitgebreid stilstaan bij het afscheid van René Pillen en daarom zijn alle (oud-)betrokkenen bij de school uitgenodigd voor het afscheidsfeest. Dit zal plaatsvinden op de Sint Bernardusschool aan de Nering Bögelstraat 3 in Ommen. De inloop is tussen 19.00 – 20.00 uur.

 

Mocht je van plan zijn te komen, dan is het verzoek dit door te geven door een mail te sturen, met als onderwerp ‘afscheid René’, naar info@bernardusommen.nl. Deze week in Vechtdal Centraal: een uitgebreid interview met René Pillen, waarin de oud-directeur terugblikt op zijn tijd bij de Sint Bernardusschool.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten