Save Our Summer dance festival dit jaar nog groter

Twee podia, waarvan één meer dan 22 meter breed en meters hoog. Opzwepende dance muziek en internationaal bekende DJ’s. Een food and lounge area om te eten en relaxen. Het Save Our Summer dance festival heeft dit jaar een vernieuwend aanbod. Op 12 september wordt de derde editie van het outdoor dance festival gevierd op het terrein van zwembad De Groene Jager in Den Ham. Met 2.000 verwachte bezoekers wordt het groter dan ooit.

Vorig jaar was het festival met zo’n 1.200 bezoekers al een succes. Voor deze editie wordt nog grootser uitgepakt. “We zetten in op groei en verbetering van de kwaliteit, zonder dat het ten koste gaat van de sfeer”, aldus voorzitter Bart-Jan Harmsen. “Het gaat om de beleving. Die creëren we met de muziek en de shows daar omheen. Op de stages gebeurt nu veel meer. Aan goed eten en drinken is veel aandacht besteed. En we hanteren weer de dresscode ‘white’, wat bijdraagt aan de saamhorigheid.”

Meerdere stages
Op de twee podia worden verschillende soorten dance muziek gedraaid. Van house tot electro, van latin tot club. De overdekte mainstage is een combinatie van megaschermen, lampen, lasers, rookmachines en dansende mensen. De tweede stage is kleiner en laat mensen dichter bij de muziek komen. In de intieme food and lounge area genieten bezoekers van de barbecue van de BBQ Chef en de vele speciaalbiertjes die worden geserveerd door de Berghoeve Brouwerij uit Den Ham.

Tickets
Het festival is dit jaar meer ingestoken als dagfestival. Het begint om 16.00. “Zodat mensen letterlijk en figuurlijk meer van de sfeer kunnen proeven”, besluit Bart-Jan. Tickets zijn te bestellen via de website van het festival: www.saveoursummer.nl of via de Facebookpagina van Save Our Summer.

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten