Finale Combitrefbaltoernooi Ommen en Hardenberg

Op woensdag 7 januari wordt in Sporthal Möllincksslag in  Bergentheim de finale gespeeld van het Combitrefbaltoernooi. Hierin spelen de beste teams van de gemeenten Ommen en Hardenberg tegen elkaar. Het is voor het vijfde jaar dat het toernooi wordt gehouden. Daarom krijgt de finale dit jaar een extra feestelijk tintje.

 

Maar liefst 1200 kinderen hebben mee gedaan aan de vijf voorrondes voor het trefbaltoernooi. De winnaars van de categorie groep 5-6 en de winnaars van de categorie groep 7-8 mogen woensdagmiddag aan de slag tijdens de finale. Om 13.30 uur barst de strijd los voor de kinderen uit groep 5 en 6. Om 15.30 uur zal bekend zijn welk team het beste is in deze categorie. Daarna gaan de kinderen van groep 7 en 8 met elkaar strijden voor de medailles. Het toernooi zal rond 17.00 uur afgelopen zijn.
Omdat het de vijfde editie is van het toernooi krijgen alle spelers in de finale een mooi t-shirt van Gewoon Gezond. De spelers mogen de Gewoon Gezond t-shirts na het toernooi houden als aandenken.
Gewoon gezond is het lokale keurmerk voor gezonde initiatieven in de gemeenten Hardenberg en Ommen. Het richt zich op vijf  speerpunten; meer bewegen, water drinken in plaats van zoete
drankjes, voldoende groente en fruit eten, een gezond ontbijt en de gezonde keuze mogelijk maken. Met dit jaarlijks terugkerende trefbaltoernooi richten de combinatiefunctionarissen zich op het
speerpunt meer bewegen.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten