‘Goede buren’ als thema startzondag

Zondag 27 september houden de Hervormde Kerk en de Gereformeerde Kerk in Ommen, alsmede in Witharen en Vinkenbuurt, weer de jaarlijkse startzondag. In de beide kerken in Ommen, gebouw Irene in Witharen en in Vinkenbuurt zijn om 10.00 uur diensten. Daarna wordt iedereen in de Kern in Ommen verwacht voor de koffie.

Ook voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten. Na de lunch om circa 13.30 uur kan iedereen op eigen gelegenheid naar de Nieuwe Hammerweg 3 in Junne gaan, waar de vervolgactiviteiten worden gestart. De jongeren vertrekken om 13.00 uur lopend naar Junne met behulp van GPS-apparatuur. De activiteiten in Junne bestaan uit een korte natuurexcursie en voor de kinderen een speur/ontdekkingstocht. Diegenen die hier niet aan mee kunnen doen, kunnen zich met koffie en een spel vermaken.

Het geheel wordt om 16.00 uur afgesloten met een Vesper. Tijdens deze dienst zal de Kubus hun huidige project ten behoeve van Stichting Present afsluiten en een nieuw project bekendmaken. Omdat het landelijke thema van de startzondag ‘goede buren’ is, worden de gemeenteleden opgeroepen om hun buren als gast mee te nemen naar de diensten en/of de diverse activiteiten op deze dag. Bij slecht weer verplaatst de organisatie het middagprogramma naar het Hervormd Centrum en de Kern.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten