Kijk op Kunst Ommen

Van 17 oktober tot en met 31 oktober stellen 40 kunstenaars uit Ommen hun werk ten toon in 42 winkels in het centrum van Ommen. Op Brugstraat 21 is een overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars.

Dit jaar heeft Stichting Vechtdalkunsten de organisatie van Kijk op Kunst, voorheen Kunst te Kijk, opgepakt. Tweeënveertig winkeliers stellen etalage en winkelruimte ter beschikking om schilderijen, beelden en keramiek ten toon te stellen. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de deurposter. Het nummer op de poster correspondeert met het nummer in de folder.

De folder is verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers, diverse restaurants, in de bibliotheek en in de Carrousel. De heer en mevrouw Hurink stellen het pand Brugstraat 21 belangeloos ter beschikking voor de overzichtstentoonstelling. Op 185 vierkante meter is er van iedere kunstenaar ander werk te zien. De overzichtstentoonstelling is gedurende de hele periode, met uitzondering van de zondag, geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten