Kijk op Kunst

Kunstenaars uit Ommen stellen van 14 oktober tot en met 29 oktober hun werk ten toon in 45 winkels in het centrum van Ommen.

Stichting Vechtdalkunsten organiseert Kijk op Kunst in het centrum van Ommen. Een evenement, dat in 2008 begon, mag zich na tien jaar op rij nog steeds verheugen op enorme belangstelling.

Vijfenveertig winkeliers stellen etalage en winkelruimte ter beschikking om schilderijen, beelden en keramiek ten toon te stellen. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de deurposter. Het nummer op de poster correspondeert met het nummer in de folder. De folder is verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers, diverse restaurants, in de bibliotheek en in de Carrousel.

Van 15 oktober tot 30 oktober 2016, beide herfstvakantieweken, stellen kunstenaars hun werk ten toon in 42 winkels in het centrum van Ommen.

De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de deurposter. Het nummer op de poster correspondeert met het nummer in de folder. De folder is verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers, The Read Shop (VVV),diverse restaurants, in de bibliotheek en in de Carrousel.

Jaarlijks stellen in de derde en vierde week van oktober winkeliers hun etalage en winkel ter beschikking aan Ommer kunstenaars.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten