Vind het kerstpakket voor jouw personeel op de Ommer kerstpakket

Op 17 en 18 december organiseert een aantal Ommer ondernemers een kerstmarkt. Deze markt is speciaal bedoeld voor ondernemers om het personeel een kerstpakket uit te laten zoeken.

Voor veel mensen is dat altijd een lastige taak. Door deze markt wordt dit probleem op een eenvoudig manier opgelost.

Op deze markt is voor elk wat wils. Zo staat er een slager, een bakker, een bloemenzaak en kan er wijn worden uitgezocht. Ook sieraden, geurtjes voor man en vrouw, heerlijke delicatessen en leuke woonaccessoires ontbreken niet.

Het werkt als volgt. Jij als ondernemer bepaalt de waarde van het cadeau dat je aan je personeel wilt geven. De personeelsleden ontvangen munten ter waarde van het bedrag en kunnen zelf onder het genot van een hapje en een drankje hun kerstpakket uitzoeken. Het voordeel voor jou als ondernemer is dat je je hoofd niet hoeft te breken wat je dit jaar als cadeau geeft en je weet zeker dat het cadeau bij alle personeelsleden in de smaak valt.

De kerstmarkt vindt plaats bij Bravo Vouwwagenwereld. Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan deze markt, meld je dan aan bij info@veltmaat.keurslager.nl.

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten