Foto: Eigen foto

Docenten Vechtdal College klaar voor tweeëntwintigste wintersportreis

De begeleiders van leerlingen van het Vechtdal College zijn klaar om voor alweer het tweeëntwintigste jaar met een groep leerlingen af te reizen naar Oostenrijk. Leerlingen die het leuk vinden om te (leren) skiën of snowboarden kunnen al jaren mee met een door docenten van het Vechtdal College georganiseerde wintersportreis.

Op de website www.wintersportvechtdal.nl konden de leerlingen zich opgeven voor een week vol sneeuwplezier. Filmpjes en foto’s van de afgelopen 22 jaren staan ook op deze site. In de loop van deze 22 jaren hebben ca. 800 (oud-)leerlingen hun eerste ski of snowboard stappen in de Oostenrijkse sneeuw met deze reis gezet. Een respectabel aantal. Vele leerlingen van het Vechtdal College uit Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart hebben zich opgegeven om in de voorjaarsvakantie een sportieve en gezellige uitdaging in de Oostenrijkse Alpen aan te gaan.

Met het symbolisch uitreiken van de speciaal voor deze gelegenheid gemaakte sweatshirts bij Prins Sport aan de begeleiders van de wintersportreis kan zaterdag 27 februari het ski avontuur beginnen. Bram Roerdink, Gerrit Dorman, Rob Kaptein en  Willem Roerdink zullen een week lang de steun en toeverlaat zijn voor vijfenveertig leerlingen. Vijfenveertig leerlingen die zich op de besneeuwde toppen van de Axamer-Lizum voor het eerst van hun leven of al vaker verder bekwamen in de edele sport van het skiën of snowboarden.

Onder leiding van gediplomeerde skileraren en begeleiders komt een ieder op zijn niveau aan zijn trekken. Zaterdag vroeg in de morgen op 5 maart komt het gehele reisgezelschap weer aan bij het Vechtdal College aan de Burgemeester Schuitestraat te Hardenberg.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten