Foto: Eigen foto

Weekend vol YOGA & RUNNING op camping de Wolfskuil

Hardlopen en Yoga, dat is de nieuwe trend in Nederland en nu ook in Ommen! “Don’t run through life, enjoy it!” is de persoonlijke missie van Gaby van Puffelen, Renske Cohen Tervaert en Viola den Hartog.

Deze drie ondernemende vrouwen willen hun passie voor yoga, hardlopen, koken en de frisse buitenlucht graag met anderen delen. Van 24 t/m 26 juni organiseren zij daarom een weekend vol Yoga en ‘Running’ op natuurcamping De Wolfskuil in Ommen.

Yoga en hardlopen

“Yoga in combinatie met hardlopen wordt steeds populairder. Yoga is een prima aanvulling op het wekelijkse trainingsschema van veel lopers, omdat dit voor kracht en flexibiliteit zorgt.” geeft Viola, een van de initiatiefnemers, aan. “Tijdens dit weekend organiseren we daarom naast de drie yogaworkshops ook looptrainingen.”

Midden in de bossen van Ommen

“We zochten een prachtige plek om yoga te combineren met hardlopen in een omgeving waar iedereen ook tot rust kan komen”, vervolgt Renske. “Een inspirerende plek midden in de bossen. We hebben heel wat campings in Nederland bezocht en kwamen in Ommen uit. Je hebt hier ook de mogelijkheid om maaltijden op open vuur te bereiden, wat ons erg aansprak!”

Ontspanning door inspanning

Gaby haakt enthousiast hierop in: “We hadden direct een goed gevoel bij de Wolfskuil. Een prachtige locatie en een vriendelijke eigenaar die met ons meedacht! De veelzijdige natuur zoals bossen, heide, zandverstuivingen, rivieren biedt voor iedereen wat, dat maakt deze plek zo aantrekkelijk! Ook voor mensen die niet van hardlopen, maar van wandelen houden. Ik roep dus iedereen bij deze op: laat het voorjaar goed beginnen en ga met ons mee naar de Wolfskuil in Ommen!”

Inspirerende blogs

Naast de organisatie van dit weekend, publiceren ze alle drie ook regelmatig blogs. De eerste is onder de nieuwsgierig makende titel: “You can’t buy happiness, but you can buy running shoes.” Kijk dus regelmatig op hun site: www.yogarunningglamping.nl, ook als je je wilt aanmelden.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten