Tabletcafé: elke derde donderdag van de maand

Zoals u misschien wel weet, draait het Tabletcafé in de Bibliotheek het hele jaar door op de derde donderdag van de maand, dus ook in de vakantieperiode. In juni, juli en augustus waren er vorig jaar wat minder dan de gebruikelijke 25 (±) maar dan kom je tenminste ook gemakkelijk aan de beurt.

Ze beginnen wel om 10:00 uur, maar hebben altijd een “open einde”. Je komt als je wilt en je gaat wanneer het je uitkomt. Elke derde donderdag van de maand, van 10:00 uur tot 12:00 uur in de Bibliotheek van Ommen. Onder het genot van een kop koffie gaan ze op 21 april eens kijken naar de app van onze autoverzekeringsmaatschappijen. Nederland is het eerste land in Europa waar je een schade door een verkeersongeval kunt melden via een app.

Eigenlijk meer geschikt voor een telefoon maar u weet wat ze altijd zeggen, een Tablet is eigenlijk gewoon een grote smartphone. Ze hopen niet dat u de app nodig hebt in de toekomst, maar bent u betrokken bij een aanrijding dan kunt u dat zo via de app melden, met een paar foto’s erbij en klaar is Kees. Dinsdag 19 april zetten we meer gegevens op de blogspot: tabletcafeommen.blogspot.nl

Dus bovenal een gezellige ochtend! Van harte welkom van 10:00 uur – 12:00 uur op donderdag 21 april. Toegang vrij, koffie tegen vrijwillige bijdrage. Ze vinden het ook fijn als mensen die al (een beetje) met een tablet overweg kunnen, langs komen om ze te helpen en van de gezelligheid te genieten. Kom a.u.b. langs, ze beloven u gezellig vrijwilligerswerk en een zinvolle ochtend.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten