Foto: Eigen foto

Oosthoek Voetbaltoernooi op het Westerpark

Dinsdag 10 mei werd onder prachtige weersomstandigheden voor de achttiende keer het Oosthoek voetbaltoernooi gehouden op Sportpark Westerpark in Mariënberg, dé ideale accommodatie om dit toernooi te organiseren. Zo’n 325 kinderen uit de hoogste groepen van de basisschool deden mee aan dit toernooi. Zowel door de meisjes als door de jongens werd sportief gestreden.

De deelnemende scholen komen uit het scholencluster van VGPO De Oosthoek. Het zijn scholen uit Emmen, Ommen, Almelo, Enschede, Hengelo, Hardenberg, Mariënberg, Bergentheim en Den Ham. Bij de jongens ging de finale tussen de Guido de Bres uit Ommen en De Morgenster uit Hardenberg. De felbegeerde beker werd in de wacht gesleept door de Ommenaren. De finale bij de meisjes ging tussen de Albertus Risaeusschool uit Hardenberg en de Casper Diemer uit Bergentheim. Uiteindelijk wonnen de meisjes van de Casper Diemer en sleepten zij ook een beker in de wacht.

De Oosthoek sportiviteitsprijs ging naar de Domino in Den Ham. Ook kreeg elke school een prachtige leren bal om alvast te oefenen voor het toernooi van volgend jaar. Het toernooi is mede een succes geworden door een grote groep sponsoren. Ook dit jaar kon de organisatie een beroep doen op veel vrijwilligers. Dankzij hun enorme inzet werd het ook dit jaar weer een fantastisch toernooi. De organisatoren Rico Pullen, André Dunnewind en Wilco Nijland kijken terug op een geslaagd toernooi.

Artikel delen:
Foto's 3
Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto
Gerelateerde berichten