Heracles Almelo oefent opnieuw in Mariënberg

John Stegeman, trainer van Heracles Almelo, zei het vorig seizoen al en zijn werkgever logenstrafte de woorden van Stegeman gelukkig niet. Want de eredivisieclub komt graag terug naar het Westerpark, waar het gras erbij ligt als een groen biljartlaken en de randzaken bijzonder goed geregeld zijn.

Zaterdag 30 juli ontvangt Heracles op het Westerpark, de thuishaven van derdeklasser Mariënberg, het Turkse Karabükspor. Aftrap is om 14.30 uur. De Almeloërs oefenen in Mariënberg tussen twee Europese wedstrijden door, de fantastische naweeën na een verrassend en succesvol seizoen van de zwart-witten. Want op donderdag 28 juli neemt Heracles Almelo in het Polman Stadion het op tegen FC Arouca uit Portugal in de derde voorronde van de Europa League.

De return is 4 augustus in het Estádio de Municipal de Arouca in het land van de Europees kampioen. En daar tussenin bivakkeert de ploeg van Stegeman gewoon in het pittoreske Mariënberg, wie goed doet – wie goed ontmoet. Karabükspor is een club die werd opgericht in 1969 en sinds het seizoen 2010/2011 speelde het in de Turke Süper Lig waaruit het vorig jaar degradeerde.

De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Dr. Necmettin Seyhoglu Stadion in Karabük. De clubkleuren zijn blauw/rood en onder meer doelman Boy Waterman (Ex- PSV, AZ) heeft er twee seizoenen gespeeld. Kom gezellig langs op het altijd gezellige Westerpark met het roodzwarte Horecaplein. Kaarten kosten 6 euro voor volwassene, de jeugd tot en met 14 jaar betaalt 3 euro. (AD)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten