Alfa-college behoort tot Beste Werkgevers

Het Alfa-college behoort tot de Beste Werkgevers van Nederland. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van vakblad Intermediair en onderzoeksbureau Effectory.

Het ROC staat op de lijst van vijftien beste werkgevers in de categorie non-profit voor bedrijven/organisaties met meer dan 1.000 medewerkers. Het Alfa-college heeft een ‘Beste Werkgevers Score’ van 7,3. Daarmee scoort het boven het gemiddelde in de branche onderwijs (7).

Intermediair en Effectory maken ieder jaar een lijst van Beste Werkgevers, op basis van medewerkerstevredenheidsonderzoeken bij honderden organisaties. Uit het onderzoek bij het Alfa-college bleek eerder al grote tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid onder medewerkers.

Het Alfa-college is blij met de nominatie. De school besteedt veel aandacht aan bijvoorbeeld professionalisering en scholing van medewerkers. Daarnaast zet het Alfa-college sterk in op de begeleiding van nieuwe docenten en op de vitaliteit van medewerkers. ‘Het is heel mooi dat die inspanningen resulteren in een plek op de lijst van Beste Werkgevers’, vertelt Christien de Graaff, lid van het College van Bestuur.

Ze vervolgt: ‘De professionaliteit en betrokkenheid van ons personeel zijn bepalend voor de kwaliteit van ons onderwijs. Onze medewerkers realiseren goed en vernieuwend onderwijs voor onze studenten. En daar draait het uiteindelijk allemaal om.’

Intermediair en Effectory maken op dinsdag 4 oktober de winnaars van Beste Werkgevers 2016 bekend.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten