Foto: Dook van Gils

ZakenNet Ommen weer van start

Ook voor ZakenNet Ommen is de vakantie voorbij. Nadat er zes weken geen bijeenkomsten waren, komen de leden donderdagochtend 1 september vroeg, vanaf 6.45 uur, weer bij elkaar om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen en zo omzet voor elkaar te genereren.

Ondernemers die graag meer omzet willen, mogen altijd gratis en geheel vrijblijvend een paar keer aanschuiven aan het ontbijt om te ervaren of ZakenNet Ommen ook iets voor hen is. ZakenNet heeft wel branchebescherming, wat inhoudt dat er van elke branche slechts één ondernemer lid kan zijn. Branches die op het ogenblik nog vrij zijn, zijn onder andere de bouw in de ruimste zin van het woord, dus van architect tot uitvoerder en schilder, de autobranche, coaching, sport, recreatie en vele middenstandsbedrijven.

Aan geïnteresseerden de oproep: kom gerust eens langs en ontbijt geheel gratis mee. Wel graag even aanmelden via info@zakennetommen.nl. De ontbijtbijeenkomsten vinden plaats bij Charme Hotel Wildthout aan de Hammerweg te Ommen.

Kijk voor meer informatie op www.zakennetommen.nl.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten