’t Vlierhuis sluit Goedgemutste breicampagne af

Woensdag 26 oktober sluit Wijksteunpunt ’t Vlierhuis in Ommen de Goedgemutste Breicampagne af met een brei- en inleverdag van gehaakte of gebreide mutsjes. De campagne is vorig jaar voor het eerst gehouden en was een succes. De werkjes kunnen tussen 9.30 uur en 16.30 uur worden ingeleverd.

Maar liefst 1.700 mutsjes zijn er vorig jaar gebreid voor de Goedgemutste Breicampagne in ’t Vlierhuis. Het overtrof alle verwachtingen. Ook dit jaar zijn er al heel veel mutsjes ingeleverd. Woensdag 26 oktober is de laatste kans. De hele dag staat het wijksteunpunt in het teken van de Goedgemutste Breicampagne. Tussen 9.30 en 16.30 uur kan onder het genot van een kopje koffie of thee en een praatje nog naar hartenlust gebreid of gehaakt worden en kunnen de thuisgemaakte mutsjes worden ingeleverd. “We maken er samen weer een gezellige dag van”, zegt coördinator Renate Brunsman “en natuurlijk hopen we op een grote opkomst en nòg meer mutsjes dan vorig jaar.”

Deelnemers aan de Goedgemutste Breicampagne breien of haken kleine mutsjes die passen op een smoothie of sapflesje van Innocent. Van elk verkocht flesje gaat 20 cent naar het Nationaal Ouderenfonds. Dit fonds organiseert activiteiten met als doel een eind te maken aan eenzaamheid onder ouderen. De Goedgemutste breicampagne in ’t Vlierhuis is mede mogelijk gemaakt door Rode Kruis Ommen en de Stichting Vrienden van de Saxenburgh Groep. Het wijksteunpunt is te vinden op de eerste etage van ’t Vlierhuis aan de Haarsweg 105h in Ommen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten