Foto: Dook van Gils

Voor de tweede keer ‘In ’t Zonnetje’ bij Ariane Inden

Vier jaar geleden werd Mary Bloemberg uit Emmen door haar moeder opgegeven voor In ’t Zonnetje. Ze had toen een moeilijke tijd achter de rug, en haar moeder wist niet zeker of Mary het wel op prijs zou stellen In ’t Zonnetje gezet te worden. Mary had haar twijfels, maar had een fantastische dag. “Achteraf heeft me dat echt een boost gegeven”, zegt ze nu, “Ik was behoorlijk futloos toen, had nergens zin in, maar sindsdien kom ik onder andere elke maand met mijn moeder voor een duobehandeling bij Ariane Inden, waar we beiden erg van genieten.”

Ook in december waren moeder en dochter bij Janny Sturris. In die maand mogen alle klanten van Janny en van kapster Dianne Timmerhuis, eigenaresse van Haar Boutique, hun kassabon inleveren en uit alle inzendingen wordt een diner voor twee bij Hotel Restaurant Wildthout getrokken. Mary’s moeder had nog gezegd: “Het bedrag mag wel op één bon, hoor.” Janny zei dat ze met twee bonnen meer kans hadden, dus leverden de dames twee bonnen in. “Mocht ik winnen”, zei Mary, “dan neem ik jou mee uit eten, hoor.” Groot was de verbazing dat Mary uit de vele inzendingen getrokken werd als winnares!

Zaterdag kwamen moeder en dochter eveneens voor een duobehandeling. Na afloop zagen beiden er weer stralend uit en mochten ze mee naar Wildthout, waar Niek van Duuren, eigenaar van Wildthout iedereen trakteerde op koffie met iets lekkers, en Mary de dinercheque ontving uit handen van Dianne Timmerhuis. Om de cheque niet te laten verlopen, werd meteen voor dezelfde avond een tafel voor zes personen geboekt: Mary en haar partner en kinderen en haar moeder met echtgenoot. Niek van Duuren, eigenaar van Wildthout gaf de verzekering dat ze niets te kort zouden komen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten