Code geel breid uit in de regio

Eigenaar Jan Ardesch starte zijn “StadsTaxiOmmen” vanuit zijn Autax Groep aan de Van Ruisdaelstraat 3, 7731 SW te Ommen. Jan wil zijn jarenlange ervaring als taxibedrijf, berger, pechhulp en band/ accubedrijf, occasions en auto-onderdelen, uitbreiden met nog meer servicezaken.

Vanaf heden kan de particulier en het bedrijfsleven, gewoon bij Jan nu ook buiten de stad Ommen, in de regio profiteren van de mogelijkheid om in de speciaal geel gekleurde taxi te reizen. Naast de normale meterprijzen kan: Iedereen voor het vaste tarief van 5 euro met vier passagiers genieten van een rit binnen de stad Ommen in de gele taxi – blijkt een schot in de roos te zijn.

De herkenbare gele taxi is nu ook beschikbaar in de regio tegen een vast, blijvend scherp, tarief. Enkele voorbeelden daarvan zijn: Ommen/ Hardenberg 25 euro – Ommen/ Calluna 10 Euro – Ommen/ Lemele 20 Euro – Ommen Den Ham / 20 Euro, en zo zijn er meer vaste prijzen die u kunt nalezen op de website, op de taxiruit, maar u kunt ze ook bellen. Jan Ardesch heeft meer, veel meer voor ogen.

Zo wordt er vanaf begin april proef gereden met splinternieuwe BMW’s – uitgevoerd als taxi, die mogelijk het nieuwe straatbeeld van Autax personenvervoer gaan worden, maar ook een zeer exclusieve VIP/ Directie auto is in de maak – die ter kennismaking 8 april tijdens de 112 dag te bekijken is (hierover later meer), en zijn er opnieuw twee nieuwe chauffeuses voor de StadsTaxiOmmen begonnen. VIP/ Directievervoer met Chauffeur is speciaal bedoeld voor het vervoeren van raden van bestuur, leden van directies, VIP’s, hoogwaardigheidsbekleders en een ieder die aan vervoer de hoogste eisen stelt. De auto met chauffeur kan door heel Europa worden ingezet.

Natuurlijk gaat Jan u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Als schot voor de boeg vermeld hij vol trots dat er veel interesse is in zijn StadsTaxiOmmen en het gele taxi concept. Naar verwacht wordt ook het uitbreiden naar vaste prijzen voor de regio, een succes. Na enige vertraging gaat in april het inpandig verkooppunt voor al uw automaterialen en snuisterijen, naast de al goed lopende Occasions afdeling en het Kentekenloket, geopend worden. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van het geheel. Al het nieuws wordt natuurlijk ook direct op de websites vermeld.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten