Werkzaamheden Varsenerstraat na de bouwvak verder

Ter voorbereiding op nieuwbouw van de HEMA zijn in de Varsenerstraat in Ommen kabels en leidingen verlegd en werkzaamheden aan het riool uitgevoerd.

De werkzaamheden in dit gebied worden voor de start van de Ommer Bissingh afgerond en gaan na de bouwvak verder. Dan start ook de bouw van de nieuwe HEMA. Na oplevering van het woonwinkelcomplex, krijgt het gebied rond de HEMA een nieuwe en definitieve inrichting. Nadat de werkzaamheden aan kabels, leidingen en riolering in de Varsenerstraat zijn afgerond, is het straatwerk hersteld. Deze bestrating is tijdelijk. Tijdens de Ommer Bissingh wordt niet aan deze straten gewerkt.

Direct na de bouwvak (de week van 28 augustus) worden de tijdelijke parkeerplaatsen en de bestrating ter plaatse van de voormalige Aldi verwijderd. Dit is het gebied waar de nieuwe HEMA gebouwd wordt. Dit betekent dat op deze plek vanaf dat moment niet meer geparkeerd kan worden. Aannemer Van Schijndel start dan met de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van de HEMA.

In dezelfde periode wordt ook het riool verlegd tussen de HEMA en Intertoys. Deze werkzaamheden zijn naar verwachting op 8 september gereed. Begin september start de bouw van het woonwinkelcomplex waar HEMA zich vestigt.

Definitieve inrichting Varsenerstraat

Na oplevering van het woonwinkelcomplex krijgt het gebied rond de HEMA een nieuwe definitieve inrichting. Dit is naar verwachting in maart 2018. Het plan voor deze nieuwe inrichting wordt momenteel verder uitgewerkt. Meer informatie over de werkzaamheden is te lezen op www.ommen.nl.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten