OBS Nieuwebrug nu officieel Kanjer School

OBS Nieuwebrug onderscheidt zich van andere basisscholen door het KANJER concept. Alle leerkrachten hebben een scholing gevolgd om de kinderen goed te begeleiden in hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

 

OBS Nieuwebrug is gelegen op een unieke locatie, met een schoolplein midden in de bossen, waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen en kind kunnen zijn.  In kleine klassen, met onderwijs op maat,  worden de kinderen begeleid naar het voortgezet onderwijs.  Door deze begeleiding bereiken kinderen uitstekende scores op hun toetsen.  De leerlingen krijgen ook les op een moderne wijze met tablets. De mooie omgeving wordt bij het aangeboden lesprogramma betrokken. Er is persoonlijke aandacht voor zowel kinderen die iets meer als iets minder presteren/ kunnen.  Er wordt Engels gegeven vanaf groep 1.

 

OBS Nieuwebrug nodigt u en uw kind(eren) uit om een kijkje te komen op onze unieke school  in een sportieve, (kindvriendelijke) omgeving. Komt ú ook op woensdag 25 maart  van 9.00 tot 12.00 om de frisse sfeer te proeven? De kinderen en leerkrachten van OBS Nieuwebrug begroeten u graag!

Adres: Barkeweg 3 in Ommen

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten