Basisschool Nieuwebrug blijft open

Het bevoegd gezag van Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle te kennen gegeven dat het voorgenomen besluit tot sluiting van obs Nieuwebrug is ingetrokken. Obs Nieuwebrug heeft als kleine school veel voordelen.

Er is extra aandacht voor elk individueel kind, onder andere door gebruik te maken van innovatieve lesmethoden. Dat dit leidt tot kwalitatief goed onderwijs, blijkt ook uit de rapportages van de Onderwijsinspectie. Binnen de school staat de kwaliteit van het onderwijs hoog in het vaandel, onder andere via natuuronderwijs, Engels vanaf groep 1, uitdagende crea-middagen en veel aandacht voor begeleid zelfstandig werken. Obs Nieuwebrug is een gecertificeerde kanjerschool en ligt op een unieke bosrijke locatie waar kinderen zich kunnen uitleven in de natuur en tegelijkertijd tot rust komen.

Zij mogen door ontwikkelen waar zij al mee bezig zijn nu de school open blijft. Zij heten u graag welkom om kennis te maken met de school en te beoordelen of de school ook voor uw kind een passende school is. U kunt hiervoor een afspraak maken via info@obsnieuwebrug.nl of langskomen op de Grote Peuterdag, op 8 april 2016. Laat u verrassen door onze unieke kleine school midden in het bos. Meer informatie vindt u op www.obsnieuwebrug.nl.

Artikel delen:
Video 1
Video: Natuurlijk obs Nieuwebrug!
Gerelateerde berichten