Huis&Tuin decoratiebeurs in ‘t Vlierhuis

Wijksteunpunt ‘t Vlierhuis, onderdeel van de Saxenburgh Groep, organiseert op 28 maart 2015 een ‘Huis&Tuin Decoratiebeurs’ in Ommen. Verschillende belangstellenden staan zaterdagmorgen in een eigen kraam en verkopen decoratie voor huis&tuin. Iedereen is tussen 09.30 – 13.30 uur van harte welkom.

 

Tijdens de decoratiebeurs kunnen bezoekers rondkijken bij verschillende kraampjes van onder andere: Deco & Events, het Brocante Huis en Pretex. Daarnaast is er een kraam van ‘SamenLoop voor Hoop’ aanwezig met decoratieve artikelen. Bezoekers kunnen spullen kopen, met elkaar in gesprek gaan en in de middag is er een eenvoudige lunch te verkrijgen, bereid door de kok van ’t Vlierhuis.

 

Wil je zelf spullen verkopen tijdens de decoratiebeurs? Dit kunnen 2ehands- of zelfgemaakte spullen zijn van bloempot tot tuinplantjes, vogelhuisjes, kussenhoezen, kaarsen etc. Huur dan een kraam of een tafel! Meld je dan aan bij Renate Brunsman in ’t Vlierhuis of stuur een mail naar r.brunsman@sxb.nl Aanmelden kan tot en met 24 maart.

 

De decoratiebeurs is in wijksteunpunt ’t Vlierhuis, Haarsweg 105, Ommen. Zorgcentrum ’t Vlierhuis biedt zorg en ondersteuning aan ouderen. Hier kunnen de bewoners van het woon-zorgcomplex en buurtbewoners elkaar ontmoeten en in contact komen met welzijnsactiviteiten, zorg en ondersteuning.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten