De Best(h)e Hondendag op Camping Besthmenerberg

Op zaterdag 7 september 2019 organiseren Camping Besthmenerberg en Hondencentrum WRAF voor de tweede keer een uniek en gratis toegankelijk evenement voor hond en baas.

De Bes(h)e Hondendag vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur op Camping Besthmenerberg in Ommen en alle activiteiten staan in het teken van honden.

Tijdens de hondendag, waar iedere hondenliefhebber uit het hele land gratis welkom is worden er diverse activiteiten georganiseerd. Een greep uit de diverse activiteiten: een grote hondenbraderie, spectaculaire demonstraties zoals pakwerk en flyball en men kan meedoen met onder andere de Jack Russelrace, behendigheid, hoopers, schat zoeken, fotoshoot en een snuffelmat maken.

Tussendoor koelen de honden lekker af tijdens de hondenplons in het buitenbad van de camping, de hele dag is het buitenzwembad open speciaal voor de honden. Bij Camping Besthmenerberg is het mogelijk om te kamperen op 4 en 10 ampère plekken, te verblijven in een bungalow of glamping lodge en er is een hondendouche en hondenspeelveld. Er mogen tot 4 honden gratis mee.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten