Het nieuwe jaar is weer een evenement rijker

Op zaterdag 4 januari wordt er onder het motto “Good Vibes Only” HELLO 2020 in Den Ham georganiseerd. Naast The Perfect Showband zijn alle ingrediënten aanwezig voor de ultieme start van het nieuwe jaar. Laat je portemonnee maar thuis, want tijdens dit feest kom je niets tekort. Dit wordt het feest waar iedereen het over gaat hebben!

De organisatie ligt in handen van Martine Bramer, Karin Luttenberg, Jos Warringa en Jerry Blekkenhorst. Vanuit hun gezamenlijke visie is het feest tot in ieder detail doordacht. Deze week heeft een groep aanjagers al een ludieke uitnodiging ontvangen om zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen uit te nodigen voor deze happening. “Het wordt tijd voor een goed en leuk feest!” aldus Martine Bramer. Jos Warringa vult aan: “Het is mooi om gezellige mensen te ontmoeten en om samen een feest te beleven, waarbij je compleet verrast en verzorgd wordt. Jerry Blekkenhorst: “We leven in een maatschappij die individueler is geworden. HELLO 2020 zien wij vanuit De Zandstuve als een kans om mensen samen te brengen. Steeds vaker merk ik dat mensen weer zin hebben om elkaar te ontmoeten!”

‘HELLO’ is de titel van een reeks evenementen met een wisselend thema gericht op de jongere oudere die wel houden van een feestje op z’n tijd. Zo zullen er in het vroege voorjaar, de zomer en het najaar nog drie evenementen worden aangekondigd. Wat er op het programma staat kan de organisatie nog niet verklappen. Blekkenhorst: “wel hebben ze allemaal één ding gemeen, namelijk lekker eten en drinken in een sfeer waar nog lang over wordt nagepraat! En uiteindelijk gaat het om dat laatste, want mooie momenten zijn voor altijd!

Info en tickets: www.dezandstuve.nl/hello2020/

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten