Nazomerconcert orgel, vleugel en zang in Heemse

Op zaterdag 5 september geven Martin Mans en Erik Meems een concert op orgel en vleugel in de Kandelaarkerk in Heemse. Het programma wordt verfraaid door de sopraan Judith Godeke die enkele solistische werken zingt. Judith komt uit de omgeving van Hardenberg.

Publiek is welkom en daarnaast wordt een livestream uitgezonden via KerkTV Heemse en via het YouTube-kanaal van Martin Mans: youtube.com/c/martinmans.

Martin Mans is sinds de coronacrisis actief met livestreamconcerten en betrekt zijn muzikale vrienden daarbij. Judith Godeke is een sopraan van Vocalgroup VOICE, een formatie van geschoolde zangtalenten onder leiding van Martin. Collega-organist Erik Meems is sinds jaren als vaste organist verbonden aan tal van gemeenten. Eerder hebben ze in deze samenstelling een optreden verzorgt zonder publiek. Nu, na de versoepelingen, zijn luisteraars weer welkom in De Kandelaarkerk en krijgen een uitgebreid programma voorgeschoteld van improvisaties, werken voor twee instrumenten en solozang. Judith heeft een zuivere stem en brengt enkele mooie liederen ten gehore.

‘We verheugen ons op een concert met publiek omdat we het directe klankbord zolang hebben moeten missen,’ zegt organist Martin Mans in een interview.

Details:

Datum: zaterdag 5 september 2020

Locatie: De Kandelaar, Weidebuurt 9, Heemse (Hardenberg)

Aanvang: 20.00 uur

Toegang: € 12,50 online. Aan de kerk € 15,=.

Kinderen t/m 11 jaar gratis.

Reserveren en online bestellen: www.martinmans.nl of t. 06-25391903

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten