Workshop: Achter de schermen van personeelswerving

Maandag 2 november om 10.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk, voor iedereen die (ander) werk zoekt. Deze maand komt hrm-adviseur van de gemeente Raalte, Daniëlle de Krosse-Klein Woolthuis, op bezoek. Zij vertelt hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij het werven van personeel.

Wie werk zoekt en solliciteert, stuurt brief en cv meestal naar de HR-afdeling van een organisatie. Maar wat gebeurt er na de ontvangst van een sollicitatie? Wat valt een HR medewerker dan op,  hoe wordt de selectie gemaakt? En wat zijn de adviezen die een HR medewerker geeft aan een sollicitant? Daniëlle de Krosse-Klein Woolthuis, HR adviseur van de gemeente Raalte vertelt er deze Walk & Talk bijeenkomst meer over.

Walk&Talk is een serie bijeenkomsten over werk in de Bibliotheek Salland, vestiging Raalte. Een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Je krijgt er elke eerste maandag van de maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen.

Meedoen aan de Walk&Talk is gratis; vanwege corona geldt een maximaal aantal deelnemers. Aanmelden via de website www.bibliotheeksalland.nl/walk is daarom vereist.

Foto (C): Tim Gouw 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten