Kijk-en doedag op ’t Olde Manegepeerd

De datum van zondag 26 september werpt haar schaduw vooruit; dan is de kijk- en doedag op de nieuwe locatie van ’t Olde Manegepeerd aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte. Het evenement begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

De koffie/thee en limonade met iets lekkers staan de hele dag klaar. Vanaf 11 uur kan men er terecht voor een warme hap. Ook vindt men hier een rommelmarktje. Na het succes bij de heropening organiseren we ook nu weer op drie momenten een paardensafari, namelijk om 10.30, 13.00 en 14.30 uur. In totaal 26 van de 35 paarden kunnen daar worden bewonderd op de zes hectare aan land.

Ook is er deze keer voor een vrije bijdrage een spiritueel coach die met de deelnemers de wei ingaat voor een goed gesprek, coaching bij levensvragen of mindfull/meditatief wandelen. “Paarden staan erom bekend dat ze fantastisch kunnen spiegelen, dus we nodigen je uit meer te leren over jezelf tussen of samen met onze paarden onder begeleiding van Janneke Bulens, spiritueel coach uit Haarlem,” zo luidt de tekst uit het persbericht.

Voor vragen en aanmelden is het mogelijk een berichtje via info@manegepeerd.nl te sturen of via de Facebookmessenger onder vermelding van coaching.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten