Albert Heijn Ommen even dicht voor verbouwing

De verbouwing van de Albert Heijn aan de Haven Noord 1 in Ommen gaat 20 november om 16.00 uur van start. De winkel is dan gesloten om te worden omgebouwd naar het allernieuwste concept met extra aandacht voor vers en gemak.

 

Supermarktmanager Hans Hienekamp en zijn team kijken erg uit naar de opening van hun vernieuwde Albert Heijn. Die
vindt plaats op dinsdag 1 december om 11.00 uur. “Alles, van vloer tot en met plafond, wordt gloednieuw”, vertelt Hienekamp namens de supermarkt. “De winkel krijgt bredere gangpaden en ruim opgezette afdelingen. Onze klanten zullen absoluut verrast zijn, door het moderne interieur en vooral door het vergrote vers-assortiment!”

Albert Heijn Ommen wil graag de opening samen met de buurt vieren. “Wat we gaan doen, weten we niet precies. Dat hangt uiteraard af van de dan geldende coronamaatregelen. In ieder geval zorgen we ervoor dat alle inwoners van de verpleeg- en verzorghuizen in Ommen op 1 december iets
lekkers voor bij de koffie krijgen”, aldus de supermarktmanager.

 

Fotobijschrift: Het winkelteam van Albert Heijn Ommen. Foto – Albert Heijn, Dirk Brand.

De foto is gemaakt voor de persconferentie op 2 november waarin bekend werd gemaakt dat er per direct een dringend advies geldt om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten