Vernieuwde Albert Heijn geopend

Burgemeester Vroomen heeft deze week officieel de vernieuwde Albert Heijn in Ommen geopend. De winkel is, dankzij een ingrijpende verbouwing, nu ruim van opzet en heeft volgens de supermarkt een ‘modern interieur’.

 

Ook zijn er meer zelfscankassa’s en hebben klanten keuze uit een groter versaanbod. Supermarktmanager Hans Hienekamp: “We wilden graag de opening uitgebreid samen met de buurt vieren, maar dat kan vanwege de coronamaatregelen helaas niet. Wel hebben we geregeld dat alle inwoners van de verpleeg- en verzorghuizen in Ommen vandaag iets lekkers voor bij de koffie krijgen.”

Er zijn veel digitale vernieuwingen. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over seizoensproducten en bieden diverse recepten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Op het versplein zorgt ‘dry misting’, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. Het aantal zelfscankassa’s is uitgebreid. Men kan nu ook alle boodschappen in één keer bij de zelfscankassa scannen. De winkel is gemakkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Albert Heijn Ommen heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo’n € 10.000, – aan de voedselbank geschonken. “We vinden het fijn dat we de Voedselbank Hardenberg-Ommen extra kunnen ondersteunen”, vertelt Hienekamp. Albert Heijn Ommen voelt zich betrokken bij alles wat er speelt in de omgeving. De winkel wil graag actief bijdragen aan het dagelijkse leven in de buurt. “Zo hebben we vorige week een sponsorcontract met FC Ommen ondertekend.”

Albert Heijn aan Haven Noord 1 in Ommen is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 12:00 tot 18:00 uur. De winkel is tijdelijk op maandag tot en met zaterdag tot 20:00 uur geopend.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten