Werkzaamheden parkeren in centrum Hardenberg

De werkzaamheden voor het parkeren centrum Hardenberg zijn nu echt in volle gang. De apparatuur werkt al bij de parkeerplaats Centrum/Theater (Gedempte Haven). U parkeert daar dus op kenteken. Op het Van Wevelinckhovenplein wordt nu gewerkt. Er komt onder andere nieuwe apparatuur en een nieuwe ingang voor bewoners aan de kant van de Marslaan. Na het Van Wevelinkchovenplein zijn de parkeergarages bij het LOC en het gemeentehuis aan de beurt.

 

Tijdens de werkzaamheden kunt u de parkeerlocatie blijven gebruiken. De apparatuur is dan tijdelijk buiten bedrijf en de slagbomen staan open. U kunt dan gratis parkeren. Als het nodig is staat er een verkeersregelaar om het verkeer in goede banen te leiden. We proberen de overlast natuurlijk zo veel mogelijk te beperken.

Zodra de apparatuur is vervangen, werkt het parkeren op kenteken. U krijgt een kaartje als u inrijdt en uw kenteken wordt gescand. Met het kaartje betaalt u na afloop bij de automaat. Bij het uitrijden leest het systeem uw kenteken, en gaat de slagboom automatisch open als u heeft betaald.

Op de Bruchterweg zijn de blauwe lijnen voor de Stop&Shop gemaakt. Binnenkort komen daar borden te staan. Vanaf dat moment kunt u daar een half uur gratis parkeren met de blauwe parkeerschijf.

Vanaf deze week worden de parkeerautomaten op straat vervangen. Dit duurt ongeveer 2 weken. Wordt er een parkeerautomaat bij uw parkeerplaats vervangen, dan is er altijd een andere parkeerautomaat op korte afstand beschikbaar.

Bij de nieuwe automaten op straat voert u uw kenteken in. U betaalt vooraf met uw pinpas of telefoon. Of u gebruikt een parkeerapp. Bij de nieuwe automaten kunt u niet meer met contant geld betalen. U hoeft geen kaartje achter de voorruit te leggen. Komt er een parkeercontroleur langs, dan kan deze uw kenteken scannen en zien of u heeft betaald.

Meer informatie over de werkzaamheden en de planning leest u op www.hardenberg.nl/parkeren

Artikel delen:
Gerelateerde berichten