Herenteams TCO succesvol in de najaarscompetitie

De najaarscompetitie tennis loopt ten einde en in bepaalde klassen zijn de kampioenen al bekend. Van de drie herenteams die TCO (Tennis Club Ommen) in de competitie afvaardigde, zijn er twee kampioen geworden. Het herenteam van de vrijdagavond in de derde klasse en de heren van de zaterdagcompetitie op hetzelfde niveau.

 

Het zaterdagteam speelt per wedstrijddag twee keer een enkelspel en drie keer dubbel. “Dit solide team bestaat uit een aantal basisspelers die al jarenlang met elkaar spelen en zelfs al eens genomineerd werden als sportploeg van het jaar”, aldus het persbericht van de club.

Hoe anders is de samenstelling van het herenteam op de vrijdagavond (foto). Ook het wedstrijdverloop verschilt met de zaterdagcompetitie. Op vrijdag worden vier partijen dubbelspel gespeeld en even zoveel punten verdeeld. Dit team bestaat volgens de club uit ‘jonge honden’, zijn bijna allemaal een paar jaar aan het tennissen en stomen aardig op. De meesten spelen qua ranking inmiddels op 6 of 7. In de voorjaarscompetitie waren ze al kampioen en nu werd dus de tweede titel behaald.

 

(Ingezonden bericht)

 

Artikel delen:
Gerelateerde berichten