FC Ommen zet grote stap in verduurzamen complex

FC Ommen heeft een grote stap gezet in het verduurzamen van het sportcomplex. Dit was voor de club ‘bittere noodzaak’ in verband met de torenhoge energiekosten. Onlangs is de warmwatervoorziening van het clubhuis vervangen door een energiezuinige installatie, geïnstalleerd door hun ‘gouden sponsor’ Installatietechniek Groen.

Begin december wordt gestart met de aanleg en installatie van ledverlichting op de masten rondom de velden. Opnieuw een aanzienlijke verlaging van onze energiekosten.
Eén en ander is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het lokaal Coöperatiefonds van Rabobank Vaart & Vechtstreek van € 15.000,– en van de gemeente Ommen van €25.000,–

De Rabobank ondersteunt lokale maatschappelijke initiatieven onder anderen initiatieven gericht op energiereductie, energiezuinig ondernemen en verduurzamen van bedrijfsgebouwen en ook de gemeente Ommen heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan.
Directeur Joram Maan, Wouter Steen (ledenraad) en Sandra Huzen (financieel adviseur) van Rabobank Vaart & Vechtstreek en wethouder Alice van den Nieuwboer van de gemeente Ommen overhandigden de cheque aan Harry Wassens en Age Koster, bestuursleden van FC Ommen.
FC Ommen zegt vanuit haar maatschappelijke positie ‘zeer content’ te zijn met bovengenoemde bijdragen.

 

(Ingezonden bericht)

 

Op de foto van links naar rechts: Joram Maan, Alice van den Nieuwboer, Wouter Steen, Harry Wassens, Age Koster en Sandra Huzen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten