Onderzoek over inzameling van afval en grondstoffen in Hardenberg

De gemeente Hardenberg wil weten wat men vindt van de manier waarop we nu afval en grondstoffen inzamelen.

 

“Zoals uw GFT-afval, verpakkingen of oud papier. En hoe dat bij u thuis gaat”, zoals te lezen is op de gemeentelijke website. “Hoe gaat het scheiden van afval en grondstoffen? Hoe kan de gemeente dit zo makkelijk mogelijk maken, zodat we zoveel mogelijk waardevolle grondstoffen inzamelen? En zo weinig mogelijk restafval overhouden? Hierover kunt u een vragenlijst invullen.”

De gemeente maakt een nieuw plan voor het inzamelen en verwerken van grondstoffen. Hierin staat hoe we ervoor zorgen dat grondstoffen hun waarde behouden. En wat dat betekent voor de manier waarop we afval en grondstoffen inzamelen in de gemeente Hardenberg. Inwoners kunnen meedenken en meepraten over dat plan.

Als eerste stap hoort de gemeente graag wat u vindt van de manier waarop we nu afval en grondstoffen inzamelen. En waar u behoefte aan hebt. Hiervoor kunt u tot en met 31 maart een vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal tien minuten.

 

Misschien wil de gemeente een aantal inwoners nog wat extra vragen stellen. Zoals ouderen, grote gezinnen of mensen die in een appartement wonen. Aan het eind van de vragenlijst kunt u zich hiervoor aanmelden.

Later dit jaar komt de gemeente met ideeën over het scheiden en inzamelen van grondstoffen, onderdelen en producten. Zodat ze hun waarde behouden. En afval niet meer bestaat. Hierover kunnen inwoners meepraten.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten