Starthandeling uitbreiding bedrijventerrein Lemelerveld

Wethouder Ramerman verrichtte exact een week geleden de officiële starthandeling voor de uitbreiding van industrieterrein ’t Febriek Zuid II in Lemelerveld. Samen met aannemer Reko Raalte en in het bijzijn van bestuursleden van Ondernemersvereniging Lemelerveld werd het bouwbord onthuld. Het plan is dat er vanaf halverwege 2024 gebouwd kan worden.

 

 

Omdat de vraag naar kavels op het bedrijventerrein aanhoudt, heeft de gemeenteraad afgelopen voorjaar het bestemmingsplan ’t Febriek Zuid II vastgesteld. Nu het bestemmingsplan onherroepelijk is kan het plangebied bouwrijp worden gemaakt. ’t Febriek Zuid II ligt ten zuiden van de Handelsweg, direct links aan de N348.

De werkzaamheden voor bijvoorbeeld de verbinding met de Handelsweg, de aanleg van riolering en aanleg van het wegtraject starten in september en hebben een doorlooptijd tot april 2024. De uitgifte van kavels volgt eind dit jaar. Meer informatie over de procedure volgt te zijner tijd.

Verkeer vanuit Lemelerveld kan de komende maanden altijd via de Transportweg richting de stoplichten aan de N348 rijden én andersom. Hierdoor wordt overlast van de werkzaamheden voor het verkeer tot een minimum beperkt.

 

Op de foto van links naar rechts: wethouder Betsy Ramerman, Marcel Reimink (Combidak / Ondernemersvereniging Lemelerveld) en Vincent Reinders (Reko Raalte)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten