Onderzoek naar koopgedrag gestart in gemeente Ommen

Gemeente Ommen en provincie Overijssel zetten zich samen met winkeliers in voor een aantrekkelijk centrum en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, is het belangrijk om regelmatig onderzoek te doen naar koopgedrag. 

 

Daarom is vorige week in een groot deel van Nederland een onderzoek gestart. Gemeente Ommen doet hier ook aan mee, zo staat te lezen op de gemeentelijke website. Het onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en andere aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende winkelgebieden.

 

Vorige week ontving een groep inwoners van de gemeente Ommen een uitnodiging voor dit onderzoek. Via de persoonlijke link in de brief kunnen zij de vragenlijst invullen. De inwoners die deze uitnodiging ontvangen zijn willekeurig geselecteerd.

“Heeft u geen brief ontvangen? Ook dan kunt u meedoen aan het onderzoek! Ga naar www.startvragenlijst.nl/koopgedrag en vul de vragenlijst in. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaukaarten van €25,- verloot”, zo staat verder te lezen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research. De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het koopstromenonderzoek 2023.

 

Meer informatie over het onderzoek? Ga dan naar www.koopstromen.nl of neem contact op door te mailen naar info@koopstromen.nl.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten