Foto’s Dalmsholte Metal Meeting

Afgelopen  zaterdag werd in Giethmen de negende editie van de Dalmsholte Metal Meeting (DMM) gehouden. Wat begon als een verjaardagsfeest met live muziek is uitgegroeid naar een kleinschalig festival vol gezelligheid en stevige muziek voor jong en als iets ouder. Het festival vond plaats op het terrein van Camping Dennenoord aan de Deventerweg.

HoarHound
HoarHound is een driekoppige formatie uit Ommen, die stoner/doom/sludge maakt. Voorheen puur instrumentaal, op Dalmsholte Metal Meeting gooiden ze er vocalen tegenaan.

Miscall
Miscall is moeilijk in een hokje te plaatsen, muziek met passie en emotie, groovende bass en snoeiharde drums. De rauwe zang maakt het compleet.

An Evening With Knives
An Evening With Knives komt uit Eindhoven. Stonden ze onlangs nog op Stone Rock in Dalfsen, ook op DMM kon het publiek genieten van zware riffs met onverwachte muzikale energie.

Evil Invaders
De headliner dit jaar is Evil Invaders, deze Belgische band stond in juni nog op Graspop. In februari kwam het debuut album Pulses of Pleasure uit en de band maakt indruk met razendsnelle riffs, flitsende solo’s en high-pitched zang

Artikel delen:
Foto's 22
Gerelateerde berichten