Bekijk de brocante tuinen in Ommen en Witharen

Zaterdag 26 september zijn drie brocante adresjes, waarvan één met theetuin, geopend.

Old Days

Op zaterdagmiddag 26 september kunt u, terwijl u geniet van de beelden en de bloemen, luisteren naar muziek en gedichten van twee verschillende artiesten. Zij laten zich beiden inspireren door de dagelijkse dingen, en willen hun werk graag laten horen aan de bezoekers van de Beeldentuin.

Henk Boogaard uit Apeldoorn schrijft en zingt zelfgeschreven Nederlandse liedjes over ooft, groente en andere levensperikelen. Zijn interactie met gitaar en publiek is prikkelend en oorspronkelijk, zijn stem uniek.

Erika de Stercke uit België schrijf gedichten over dagelijkse dingen, over gesprekken die zij hoort in de trein, over de natuur. Zij komt regelmatig naar Nederland voor literaire activiteiten of voordrachten.

De Zomerexpositie 2015 van de beeldentuin loopt nog t/m zondag 27 september. U bent van harte welkom. Witharenweg 24 7738 PG Witharen www.atelierwitharen.nl. Aan de Witharenweg 21 in Witharen is een landelijk gelegen winkel met onder andere oude kasten, koffers en blikken.

Het Schuurtje

Een gezellig tuinhuis met allerlei leuke spullen onder andere uit Frankrijk. Gelegen aan de Sperwer 56 in Ommen.

Onder de Appelboom

Ook in Ommen, maar dan midden in het bos aan de Hessenweg West 12. In en rond een pipowagen kan je snuffelen tussen servies, blikken en allerlei andere oude spullen.

In de theetuin kan je genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers erbij. Je bent van harte welkom, de theetuinen zijn geopend van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten