Balkbrug doet mee aan Wereldlichtjesdag

In Balkbrug wordt Wereldlichtjesdag gehouden op 13 december en georganiseerd door een werkgroep lotgenoten, in samenwerking met Uitvaartverzorging en begeleiding Vechtdal uit Ommen. Iedereen die zich, op welke manier dan ook, verbonden voelt is welkom.In Balkbrug komen we op een bijzondere plaats samen om een kaars aan te steken en stil te staan bij alle overleden kinderen.

Vanaf 18.15 uur ben je van harte welkom in de Reestkerk aan de Oud Avereest 5. De bijeenkomst begint om 18.30 uur en duurt ongeveer een uur. Elke tweede zondag in december wordt Wereldlichtjesdag, oftewel Word Candle Lighting, gehouden. Op deze dag, om 19.00 uur, steken mensen over de hele wereld een kaars aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen (jong en oud). De wereld wordt zo letterlijk even wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben. Daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

In Balkbrug is op 13 december plaats voor gesproken woorden, gedichten, muziek en samen beleven. En het speciaal voor deze gelegenheid geschreven lied, Precious Child wordt ten gehore gebracht. Na afloop is er gelegenheid om even op te warmen en na te praten met een kop koffie of thee in De Wheem, tegenover de kerk. Het is mogelijk om zelf een bijdrage te leveren in de vorm van een lied, gedicht of iets anders. Dit kan je doorgeven bij Hennie Pouls via 0523-612611 / henniepouls@hotmail.com, of bij Uitvaartverzorging en begeleiding Vechtdal via 0529-355688 /
info@uitvaartverzorging-vechtdal.nl. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie.
Artikel delen:
Gerelateerde berichten