Tabletcafé in Bibliotheek Ommen

Rond de 25 mensen komen steeds bij elkaar in het Tabletcafé in de Bibliotheek van Ommen. Elke derde donderdag van de maand, van 10:00 uur tot 12:00 uur. En de één komt wat later binnen, de ander gaat iets eerder weg maar het feit dat het aantal bezoekers zo constant is betekent toch wel dat ze het naar de zin hebben met elkaar.

Ze helpen elkaar, laten al dan niet trots, eigen mogelijkheden zien, drinken een kop koffie en hebben bovenal een gezellige morgen waarop we ook nog wat leren. Er komen ook steeds nieuwe beginners bij dus voor elk wat wils! Op de blog kun je zien wat ze allemaal al eens gedaan hebben maar wees gerust, het meeste komt steeds weer terug en als ze geen antwoord op uw vragen weten, proberen ze het samen op te zoeken.

U kent allemaal de streepjescode, ook wel barcode genoemd. Daar kun je niet meer omheen, staat op elk levensmiddel, ja op alles wat u in de winkel koopt en zo kan de kassa de prijs scannen. Maar een QR-code. Weet u ook wat dat is? Die scan je zelf! Met je tablet of je telefoon. Heb je Android dan is QuickMark een goede app. Heb je Apple, dan zou je eens kunnen kijken naar QR Reader. In het tabletcafé gaan ze eens kijken wat u er mee kunt! Ze gaan als u zin heeft, zelfs een speelse speurtocht door de bibliotheek houden!

Dus bovenal een gezellige ochtend! Van harte welkom van 10:00 uur – 12:00 uur aanstaande donderdag 17 maart. Toegang vrij, koffie tegen vrijwillige bijdrage. Ze vinden het ook fijn als mensen die al (een beetje) met een tablet overweg kunnen, langs komen om ons te helpen en van onze gezelligheid te genieten. Kom langs, ze beloven u gezellig vrijwilligerswerk en een zinvolle ochtend.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten