Het fenomeen Bruno Gröning “Op het spoor van de wondergenezer”

Op zaterdag 4 juni draait om 12.00 uur in Parochiecentrum Brigittakerk, Nering Bögelstraat 1, 7731 EL Ommen, de bijzondere film: Het fenomeen Bruno Gröning “Op het spoor van de wondergenezer”.

Bruno Gröning leefde van 1906 tot 1959 in Duitsland. Hij wees er de mensen op dat er een genezende kracht in de kosmos bestaat, die hij “Heilstrom” noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Tot zijn dood in 1959 gebeurden er tijdens zijn voordrachten in Duitsland en Oostenrijk talloze genezingen, ook van ongeneeslijke ziekten. Ook na zijn dood gingen de genezingen verder en werd de Bruno Gröning Vriendenkring opgericht. Het doel van deze organisatie is de leer en het werken van de genezende kracht kosteloos verder te geven.

De film toont de gebeurtenissen rondom Bruno Gröning. Vijftig getuigen uit die tijd vertellen van hun genezing of over wat zij met Bruno Gröning hebben beleefd. Samen met originele filmdocumenten, weekjournaals en speelfilmscènes is de bijna vijf uur durende documentaire over het leven en werken van Bruno Gröning ontstaan. De documentaire is in 3 delen (met 2 pauzes, catering aanwezig). Aanvang: 12.00 uur tot 18.00 uur, inloop vanaf 11.30 uur. Entree is vrij en er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Reservering via tel.06 – 33343780 of via www.bruno-groening-film.org

Artikel delen:
Video 1
Video: NL-Bruno Gröning Documentaire Trailer 1
Foto's 2
Gerelateerde berichten