Foto: Dook van Gils

Najaars Basiscursus Digitale Fotografie

Veel mensen die terugkomen van vakantie vinden hun foto’s toch weer een beetje tegenvallen. Vaak is dat het gevolg van het niet goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden van de camera. “Als je de camera steeds op de automatisch stand laat staan, haal je er lang niet uit wat mogelijk is, en dat is jammer,” zegt Dook van Gils, die eind augustus weer start met de Basiscursus Digitale Fotografie.”

Tijdens de cursus van drie avonden en een praktijkochtend, worden cursisten vertrouwd gemaakt met de camera en leren ze hoe tegenvallende foto’s te verbeteren zijn. Naast theorie en een stukje techniek komen o.a. portret-, landschaps- en vakantiefotografie aan de orde. Ook wordt aandacht besteed aan compositie, kleurgebruik etc. Leuk en leerzaam zijn de steekwoorden voor de cursus.

De cursus die maandag start zit inmiddels vol, maar bij de cursus die dinsdag 30 augustus start is nog ruimte voor cursisten. De lessen worden gegeven in de nieuwe studio van Dook aan de Vermeerstraat 11b. Het maximaal aantal deelnemers is acht, dus aan alle cursisten kan voldoende aandacht besteed worden. Voor opgave of informatie: 0529 – 451150 of 06 – 152 777 70.

Meer informatie op www.dookvangils.nl.

Artikel delen:
Foto's 3
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Gerelateerde berichten