Gemeente Ommen eindigt 2015 met nadelig saldo

De gemeente Ommen sluit het jaar 2015 in financieel opzicht af met een nadelig saldo. Dit komt door het verder ophogen van de voorziening voor bedrijvenpark De Rotbrink. Eind 2015 werd een nadelig resultaat verwacht van bijna € 1 miljoen. De gemeente hield echter ruim € 1,8 miljoen meer over dan in de tweede bestuursrapportage over 2015 werd verwacht.

Lees verder »

Oranjeconcert ten behoeve van Hospice Hardenberg

Op zaterdag 30 april 2016 geeft het Gereformeerd Gemengd Koor “Zingt voor Hem” een Oranjeconcert in de Hessenwegkerk in Hardenberg. Dit concert, dat onder leiding staat van Taeke van de Akker en waaraan wordt meegewerkt door Herman Boerman (orgel), Talitha Dalhuisen (saxofoon), Gerrit Plaggenmarsch (trompet) en Ellen Smith (panfluit), is gratis toegankelijk.

Lees verder »

Drietal lintjes uitgedeeld in de Gemeente Ommen

Zoals gebruikelijk op de dag voorafgaand aan de viering van Koningsdag, eerder Koninginnedag, werd een aantal mensen, die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de maatschappij, gehuldigd. Drie heren uit de gemeente Ommen hadden de eer benoemd te worden als Lid in de Orde van Oranje Nassau: de heer Hagens uit Vilsteren, de heer Stuut uit Beerzerveld en de heer Wiersma uit Ommen. Burgemeester Mark Boumans mocht hen, namens de Koning, de versierselen opspelden.

Lees verder »

Tiental Mariënberg te sterk voor Zelos

Er komt zeker één Mainbarger een keertje terug naar het rustieke Zelhelm. Want oud-penningmeester Ben de Lange won met de verloting tijdens het duel Zelos – Mariënberg een dinerbon, culinair te besteden in een Zelhelms restaurant deze zomer. Als wij er als club nog een keertje geraken bij onze sympathieke gasten van Zelos is maar de vraag.

Lees verder »

Wortelpop: het nieuwe familiefestival in Beerze

Muziek, theater, vermaak en gezelligheid: dat is waar familiefestival Wortelpop om draait. De eerste editie van Wortelpop vindt plaats op woensdag 3 augustus 2016 in Beerze. Op het festivalterrein treden de hele dag artiesten op, worden familieactiviteiten georganiseerd en is een gevarieerd aanbod aan foodtrucks aanwezig. Het festival vindt plaats op het recreatieterrein van Vakantiepark Beerze Bulten.

Lees verder »

Verdien mooie loopschoenen met de Rondommen.nl Facebook, Like & Deel actie!

RondOmmen gaat i.s.m. Run2day Hoogeveen en Run2Day Zwolle een mooie Facebook actie opzetten voor de lezers van www.rondommen.nl

Op 25 mei a.s. is de Station tot Station loop en RondOmmen.nl geeft via een Facebook actie een paar gratis loopschoenen weg. Deze zijn beschikbaar gesteld door de filialen van Run2Day in Hoogeveen en Zwolle

Like de pagina van rondommen.nl en deel deze aktie om kans te maken op 1 paar loopschoenen. Een reactie waarom jij ze wilt winnen wordt op prijs gesteld. De winnaar wordt 15 mei 2016 bekend gemaakt via www.rondommen.nl

Meedoen? Klik op de volgende link voor onze Facebook Pagina: https://www.facebook.com/rondommen/

 

Smakelijke opening van de SmaakRouteOmmen

Naast de Hanzesteden Deventer en Zwolle heeft smaakroutes.nl sinds 20 april ook de eerste SmaakRouteOmmen! In samenwerking met Molen de Lelie, De Boerderij Winkel, Sis en Bro Bakkerij, Slagerij Veldmaat, Primavista, Hotel ‘De Zon’ en Wijnhof Ommen is er een (h)eerlijk arrangement te boeken langs deze unieke smaakmakers van deze Hanzestad.

Lees verder »