Lokale Partij Ommen gaat naar Lemele

De Lokale Partij Ommen staat graag in contact met de inwoners van de gemeente en houdt daarom op maandagavond 7 november van 19.30 uur tot 20.30 uur een inloopuurtje. Dit inloopuurtje is voor alle inwoners van de gemeente Ommen die vragen, opmerkingen of suggesties hebben aangaande de Ommer politiek. Dit geldt zowel voor individuele burgers als groeperingen.

Lees verder »

Pianiste van wereldfaam treedt op in Dalsmholte

Op zondag 6 november is een pianiste van wereldfaam te beluisteren in Dalmsholte: Nino Gvetadze. In 2008 won zij de pers- en de publieksprijs op het Internationaal Liszt concours in Utrecht en daarna heeft zij zich natuurlijk nog verder ontwikkeld. Zij geeft over de hele wereld concerten. Het is uniek om haar in Dalmsholte te kunnen beluisteren. Op het programma staan werken van Chopin en Debussy.

Lees verder »

Erben Wennemars onthult nieuwe naam van 35-jarige Vrijwillige Thuiszorg Overijssel

Dit jaar bestaat de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg (SVT Ov), 35 jaar. Om stil te staan bij deze mijlpaal in haar geschiedenis zet SVT Ov haar klanten, dat zijn de (jonge) mantelzorgers, zorgvragers en zorgvrijwilligers in het zonnetje door hen een verzorgd dagje uit met ontspanning en respijtzorg aan te bieden naar dierenpark Burgers’ Zoo in Arnhem.

Lees verder »

Holterberg Classic 2016

Zondag 27 november 2016 wordt vast weer een enerverende dag. De stichting Holterberg Classic organiseert, in samenwerking met de Rotaryclub Hellendoorn-Nijverdal e.o., op deze zondag voor de zestiende keer deze fantastische ATB-tocht over de Holterberg.

Lees verder »

Feest in Vilsteren

Tweeëntwintig vrouwen en één man. Dat zou ik ook wel willen, denken sommige mannelijke lezers nu misschien. Als u wilt weten hoe dit is moet u Wim van Lenthe eens benaderen. Hij is al vijfentwintig jaar dirigent van het vrouwenkoor Quodlibet uit Vilsteren. Ook het koor viert dit jaar haar zilveren jubileum.

Lees verder »