Ontdek de cultuur in Reest en Vecht

Met een gezamenlijke folder presenteren 10 historische verenigingen in het gebied van Reest en Vecht hun museumactiviteiten voor het komende zomerseizoen.

Dit initiatief van de gezamenlijke verenigingen is nieuw en bedoeld om toerist en bewoner een duidelijk overzicht te geven van de bezienswaardigheden in hun verschillende (streek)museums. “Ontdek de cultuur in Reest en Vecht” is de titel van de nieuwe brochure. De informatie in de 12 pagina’s tellende folder varieert van de vroegere Kalkovens in Dedemsvaart, het Infocentrum Vechtdal in Gramsbergen en het Streekmuseum in Ommen tot Museum Zichtbaar Verleden in Sibculo.

Ook het Nationale Tinnen Figuren Museum in Ommen en de wandelingen over de voormalige Ommerschans zijn erin opgenomen. Verder is er alle informatie te vinden over museum Palthehof in Nieuwleusen, Streek Historisch Centrum Slagharen, Vechtdal Museum Hardenberg en Historisch Centrum Ab Goutbeek in Dalfsen. De folders zijn verkrijgbaar bij de deelnemende musea en de gebruikelijke adressen met toeristeninformatie.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten