Anneth Kleinlugtenbeld in de prijzen

Evenals voorgaande jaren had Janny Sturris eigenaresse van Janny’s Cosmetics, eerder schoonheidssalon Ariane Inden geheten, in december een leuke actie voor haar klanten. Uit alle in die maand ingeleverde kassabonnen waar de klant haar naam had opgeschreven werd een winnaar getrokken voor een heerlijk driegangendiner bij Charme Hotel Wildthout, waarvan Niek van Duuren de eigenaar is. De gelukkige dit keer was Anneth Kleinlugtenbeld uit Ommen.

De winnende kassabon werd door een van de vorige winnaressen uit de een volle bus gehaald. De cheque werd uitgereikt bij Wildthout.  Anneth: “Ik hou van lekker eten, dus die dinerbon komt heel goed van pas!” Anneth was aangenaam verrast, niet alleen door de waardebon, maar ook door de gezelligheid en de ambiance bij Wildthout. Het toeval wil dat haar dochter een half jaar bij Wildthout gewerkt heeft, voordat die voor haar werk naar Spanje vertrok.

Anneth is vaste klant bij Janny: ze komt er maandelijks. Speciaal voor de foto had Janny haar nog van een passende make-up voorzien. Anneth was trouwens in december nogmaals een geluksvogel: ze had ook nog een televisie gewonnen bij het opwaarderen van haar telefoontegoed. “Ja, ik ben dubbel in de prijzen gevallen,” zegt ze lachend.

Foto: Janny Sturris overhandigt Anneth de dinerbon.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten