Erik Veurink lijststrekker gemeenteraadsverkiezingen CDA Ommen

Tijdens de algemene ledenvergadering van het CDA Ommen hebben de leden unaniem Erik Veurink tot lijsttrekker en Alice van den Nieuwboer tot kandidaat-wethouder gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Beiden zijn geen onbekenden van het CDA. In het recente verleden heeft Erik Veurink onderdeel uitgemaakt van het CDA bestuur van Ommen, waarvan een deel als voorzitter. ,,Dat mijn waarden en normen nauw aansluiten bij de beginselen van het CDA was en is nog steeds volledig van toepassing”, vertelt de lijsttrekker.

“Op de vraag van het CDA-bestuur om lijsttrekker en beoogd fractievoorzitter te worden, heb ik logischerwijs goed en weloverwogen nagedacht. Het antwoord was uiteindelijk niet moeilijk voor mij. Het CDA heeft namelijk een bijzonder mooi (concept)-verkiezingsprogramma voor de komende periode en het huidig CDA-team, dat niet onbekend is voor mij, straalt zeer veel enthousiasme uit om hiermee aan de slag te gaan. Ik heb erg veel zin om hier onderdeel van uit te maken. Niet voor onszelf, maar voor de inwoners van Ommen’, licht Erik Veurink toe.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten