Informatie avond Ommermars op 4 oktober

De datum van maandag 4 oktober nadert met rasse schreden. Op die dag vindt er een informatieavond over de Ommermars plaats.

De stichting komt daarom met een oproep. “Wilt u meer weten over de Ommermars en over wat de plannen zijn van Stichting Burgerinitiatief Ommermars? Kom dan naar de informatieavond op maandag 4 oktober aanstaande bij Ada’s Hoeve aan de Zwolseweg 17 in Ommen.” De bijeenkomst begint om 20.00 uur, koffie/thee staat klaar.

De graafwerkzaamheden voor de speelnatuur zijn al begonnen. Na het graven wordt de speelplaats ingericht. De kinderen kunnen straks klimmen, klauteren en kruipen. “Als de Ommermars is ingericht, willen we het mooi en bruikbaar houden. Om het onderhoud en de educatie goed voor elkaar te krijgen, zijn veel vrijwilligers nodig.”

Meer informatie over de Ommermars is te vinden op de website www.ommermars.nl. Mailen kan ook naar communicatie@ommermars.nl of bellen met Arend Spijker (06-11198967) of Aly Luth (06-22994990).

“Als u komt, gaan we ervan uit dat u een coronapas hebt, of onlangs bent getest en geen klachten hebt zoals verkoudheid.”

Artikel delen:
Gerelateerde berichten