Inventarisatie gevolgen stijgende energieprijzen in Ommen

De gevolgen van de stijgende energieprijzen op de financiën van sportverenigingen en culturele instellingen kunnen groot zijn. Om die reden wil de gemeente Ommen inventariseren wat de gevolgen zijn van de (eventuele) hogere energiekosten voor vereniging of instelling.

 

“Wij verzoeken u uiterlijk 20 januari 2023 via de link https://www.hetroerommen.nl/energieverbruik de online vragenlijst in te vullen”, meldt de gemeente. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer vijf minuten in beslag.

“Uw reactie is voor ons waardevol want het geeft ons inzicht in de eventuele problemen die zijn ontstaan als gevolg van de stijgende energieprijzen.” Op basis van de ontvangen reacties kan de gemeente beoordelen of en welke aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn. “Wij houden u op de hoogte van de ontvangen reacties en de verwerking daarvan.”

Is het voortbestaan van uw vereniging of instelling erg onzeker als gevolg van de stijgende energieprijzen en heeft u acute betalingsproblemen? Neem dan direct contact op met de gemeente via gemeente@ommen.nl. 

Artikel delen:
Gerelateerde berichten