Vechtstromen organiseert reünie voor oud-waterschappers

Op 16 december organiseert waterschap Vechtstromen in Ommen een speciale reünie voor oud-medewerkers van de voormalige waterschappen Regge en Dinkel en Velt en Vecht en van waterschap Vechtstromen. Ook nabestaanden van oud-medewerkers zijn daarbij van harte welkom.

Vechtstromen is een jong en ambitieus waterschap met een rijk verleden. Oud-medewerkers zijn daar onderdeel van. Vechtstromen koestert zijn verleden en vindt het belangrijk om juist ook de oud-medewerkers, als belangrijk deel van het menselijk kapitaal van Vechtstromen, goed betrokken te houden bij de waterschapsorganisatie.

Ambassadeurs

Tijdens de bijeenkomst worden de oud-medewerkers welkom geheten door watergraaf Stefan Kuks: “Afscheid nemen van een organisatie betekent voor ons niet loslaten. Wij zijn oud-medewerkers dankbaar voor hun jarenlange inzet. Als medewerker hebben zij Vechtstromen veel geboden. In hun  huidige positie van oud-medewerker betekenen zij, bijvoorbeeld als ‘ambassadeur’ van het waterschap, nog steeds heel erg veel voor ons.”

De reünie biedt volop gelegenheid tot ontmoeten, gezelligheid, bijpraten en terugblikken, maar er is vanzelfsprekend ook informatie over het werk van het Vechtstromen van nu. Er is daarbij  gelegenheid om een afgerond project van het waterschap te bekijken. Medewerkers van Vechtstromen geven een toelichting op het verleggen van de Vechtkering en de integratie ervan in landgoedpark het Laer.

Uitnodiging

Alle oud-medewerkers waarvan de adresgegevens bij Vechtstromen bekend zijn, ontvangen per post een uitnodiging thuis. Andere oud-medewerkers probeert het waterschap te bereiken via website en andere media.

Aanmelden

Geïnteresseerde oud-medewerkers kunnen zich vóór 14 november aanmelden bij waterschap Vechtstromen via internet www.vechtstromen.nl of per telefoon (06 21882318, Bea van den Bout).

Artikel delen:
Gerelateerde berichten