Foto: Eigen foto

Open Atelierroute

Zaterdag 30 en zondag 31 juli stellen een aantal kunstenaars in het Vechtdal hun deuren weer open. Van 11:00 uur tot en met 17:00 uur bent u van harte welkom in de ateliers van de kunstenaars, en zijn zij graag bereid u kennis te laten maken met hun werk.

Het gaat niet alleen om kunstenaars die schilderen, allen op hun eigen wijze met diverse technieken, er wordt ook gewerkt met allerlei andere materialen onder andere klei, steen, vilt, rvs, hout en ijzer.

Het is een mooie route die u kunt volgen door het Reest- en Vechtdal langs alledaagse en bijzondere plekken naar mensen met een passie. U kunt de folder met een kaart en de informatie downloaden van internet, www.vechtdalkunst.nl. Ook kunt u een folder ophalen op diverse informatiepunten, op campings en bij de deelnemende kunstenaars.

Deelnemers in Ommen/Witharen/Dalfsen: Hannah van Schelven, Betty Stokvisch ,Lyda Boekholt, Harma Cellarius, Claire Poutsma, Eric Schutte, Alexandra en Herman Veneman,Thea Jitta, Monique Meijer, Ingeborg en Percy Hohner, en Beeldentuin Witharen met Thea Dijkema en Louis van Vilsteren.

Deelnemers uit de gemeente Hardenberg: Miny Wiersema,Rianne Leemhuis, Ton Scheerhoorn, Letty Gerber, Miranda van Tent en Dolf Noordeloos, Joke Dekker, Marie Louise Minke, Jaap Snel.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten