“Aan Tafel” expositie Hans Emmelkamp bij Beeldentuin Witharen

De veelzijdige Meppeler kunstenaar Hans Emmelkamp (1947) presenteert vanaf 11 juli zijn tentoonstelling “Aan tafel” in galerie de Schaapskooi van Beeldentuin Witharen. De in Groningen geboren Emmelkamp studeerde zowel aan de Gerrit Rietveldacademie in Amsterdam, als aan de Academie Minerva in Groningen en exposeert vanaf 1989 in binnen en buitenland.

Lees verder »

Festival de Vecht

14 t/m 16 augustus 2015. Drie spetterende muzikale dagen op en rond de Vecht in Ommen. Vanaf een groot drijvend podium op de Vecht, naast de Vechtbrug, wordt vrijdagavond een vrolijke jeugdmusical, zaterdagavond het grootse Vecht Concert en zondagmiddag het gezellige Familieconcert uitgevoerd.

Lees verder »

Ommer Bissingh (deel 5)

Dinsdag 14 juli is het weer zover dat Ommen in het teken staat van de jaarmarkt: de Ommer Bissingh. Kooplieden van overal komen dan naar Ommen om om hun handelswaar in het bruisende Ommen te slijten. Het aanbod van waren is groot. Ook zijn er altijd de standwerkers die met hun mooie (verkoop)praatjes spulletjes aan de man of vrouw proberen te brengen.

Lees verder »

Nieuw gebouw ‘Dagbesteding aan de Vecht’ klaar

Het nieuwe gebouw ‘Dagbesteding aan de Vecht’ in Ommen is afgerond. Na de eerste fase, verbouw Hoekstee, is nu ook de tweede fase klaar. Deze fase bestond uit het creëren van een speciale ruimte voor dagbesteding onder de naam ‘Dagbesteding aan de Vecht’. Vanaf maandag 29 juni wordt de nieuwe ruimte officieel in gebruik genomen. De eerste cliënten hebben zich reeds aangemeld.

Lees verder »